felix-b0a5059-preview-az-quer.jpg

Dječje sjedalice

Volkswagen originalna dodatna oprema

Sve Volkswagen originalne dječje sjedalice zadovoljavaju ECE-R44/04 standard.

 

Kako biste svu pažnju posvetili vožnji, važno je znati da su vaši najmlađi putnici sigurno i udobno smješteni. Volkswagen dječje sjedalice nisu samo u potpunosti prilagođene vozilu - one također zadovoljavaju i najviše standarde u pogledu njihovih ergonomskih svojstava.

Dječja sjedalica G0 plus ISOFIX

KAT. BR. 5G0019907A

Visoka razina zaštite i udobnosti za novorođene bebe i djecu do 13 kg ili 15 mjeseci starosti. Sustav ISOFIX osigurava da dječja sjedalica i njezin osnovni okvir budu sigurno pričvršćeni na tijelo vozila. Također se može koristiti u vozilima bez ISOFIX pripreme, gdje se pričvršćuje pomoću
sigurnosnog pojasa.


Dječja sjedalica G1 ISOFIX DUO 

KAT. BR. 5H0019909

Izvrsna razina sigurnosti i udobnosti za djecu od9 do 18 kg. Položaj sjedenja se može prilagoditina više načina. Osim ISOFIX sustava, sjedalicase može dodatno osigurati sa sustavom “TopTether” koji sprječava preokretanje sjedalice uslučaju frontalnog sudara.


Dječja sjedalica G2-3 ISOFIT

Siguran i udoban prijevoz djece u dobi od 3 do 12 godina, odnosno 15 do 36 kg. Sjedalica koristi ISOFIX sustav pričvršćivanja. Udobnost putovanja jamče brojne mogućnosti podešavanja visine inagiba sjedalice, omogućavajući idealan položaj za svako dijete.

KAT. BR. 5H0019906

Dostupna i u GTI izvedbi.

KAT. BR. 5HV019903

Zaštitna podloga za sjedalo

KAT. BR. 000019819C

Optimalna zaštita za sjedala. Jednostavna za čišćenje, s praktičnim džepovima koji nude dodatni prostor za pohranu. Može se koristiti s ISOFIX sjedalicama.


Dodatno unutarnje zrcalo

KAT. BR. 000072549A

Za bolju vidljivost, kako biste mogli jednostavno i sigurno vidjeti što radi vaš najmlađi putnik na stražnjem sjedalu, bez potrebe za okretanjem. Zrcalo se vakuumski pričvršćuje na vjetrobransko staklo. Praktični zglob vam omogućuje da namjestite zrcalo kako biste vidjeli unutrašnjost automobila ili kao pomoć prilikom parkiranja.


Organizator za naslon prednjeg sjedala

KAT. BR. 5DA087571A

Praktičan organizator s mnoštvom praktičnih pretinaca.
Dimenzija: 47.5 x 68.5 cm


Dječja kolica GTI

KAT. BR. 000084417  6J1

Legendarni GTI oduzima dah sa svojim detaljima, poput dijamantnog uzorka na poklopcima sjedala, crvenih ukrasnih šavova ili originalnih GTI naplataka.

  • Originalna GTI Clark tkanina

  • Košara za bebe sa GTI saće uzorkom

  • Ručka za guranje u stilu GTI upravljača

  • Pouzdana i dinamična vožnja

  • Podesivi ovjes

  • Mogućnost blokiranja prednjih kotača

  • Praktična nožna kočnica

  • Mogućnost podešavanja visine

  • Lagana transformacija košare za bebe u sportsku sjedalicu