Zimske-gume-Continental.jpg

Zimske gume

po povoljnim cijenama  i s 24 mjeseca jamstva 

Kontaktirajte svoj ovlašteni Volkswagen servis i saznajte cijenu zimskih guma koje odgovaraju vašem vozilu.

Zašto odabrati gume Continental?

Gume Contintental zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, počevši od maksimalne brzine, preko kočenja po mokrom i suhom kolniku, pa sve do upravljanja, komfora i razine buke. 

Pobjednik testiranja

Conti WinterContact TS860

Njemački auto klub ADAC napravio je veliki test zimskih guma. Pobjednik u obje kategorije 175/65 R14 T i 205/55 R16 H je guma Conti WinterContact TS860.

U velikom usporednom testu 53 zimske gume koje je proveo AutoBild, Conti WinterContact TS860 ponovo je pobijedila, ovaj put u kategoriji 225/45 R 17.

Zašto je bitno imati ispravne gume?

Gume su jedan od presudnih faktora za sigurnost u vožnji. Bitno je da tijekom cijele godine vozilo ima odgovarajuće, ispravne gume jer se one troše uslijed trenja s podlogom.

 

Prednosti zimskih guma:
 

U hladnim zimskim mjesecima, zaista ne postoji alternativa: isključivo zimske gume mogu osigurati pouzdanost koja Vam je potrebna. Specijalni sastav guma i uzorci profila su posebno dizajnirani kako bi vožnju činili sigurnijom.

Povoljne cijene vrhunskih guma iz obitelji Continental i Pirelli

Nudimo vam široku paletu guma svih dimenzija za osobna i gospodarska vozila. Pronađite odgovarajuću gumu za vaše vozilo, bilo da se radi o obiteljskom automobilu ili sportskoj limuzini.