vw-prtljaznik.jpg

Prtljažnik

Volkswagen originalna dodatna oprema

Prilikom vožnje, stvari koje se prevoze u prtljažniku ponekad se znaju prevrnuti ili nekontrolirano gibati. Zato je važno da ih osigurate kako bi ostale na mjestu.


Volkswagen originalna dodatna oprema nudi širok izbor proizvoda koji štite i organiziraju vaš prtljažnik.

Gumeni tepih za prtljažnik

Savršeno se uklapa u prtljažnik vašeg vozila. Lako periv i otporan na kiseline, robustan i izdržljiv, lako održava vaš prtljažnik čistim iurednim. Uzdignuti rub sprječava curenje tekućine u prtljažniku

Plastična kada za prtljažnik

Plastična kada s oznakom modela vozila i širokim rebrima izuzetno je izdržljiva, otporna na kiselinu i pogodna za transport stvari koje mogu zaprljati unutrašnjost prtljažnika, poput prljavih cipela ili biljaka. Ovisno o modelu vozila može biti opremljena dodatnim poklopcima, kukamaza pričvršćivanje i sl.

Dvostrani tepih za prtljažnik

Mek i nježan velur s jedne strane i čvrsti plastični čepovi s druge. Prava površina za prijevoz osjetljive, prljave ili vlažne robe. Neki modeli uključuju robusnu zaštitnu tkaninu za zaštitu utovarnog praga od ogrebotina.

Mrežica za prtljažnik

Fleksibilna zaštita po mjeri. Idealna pomoć ukoliko želite fiksirati prtljagu u prtljažniku tijekom putovanja.

Plug-in modul za prtljažnik

Fleksibilno dijeli prtljažnik, sprječavajući pomicanje i klizanje predmeta koje prevozite. Plug-in modul može se slobodno postaviti po vanjskim rubovima utovarne površine i uključuje teleskopsku šipku koja ga čvrsto drži na mjestu.

Golf VII, Passat Variant

KAT. BR. 000061166A

Pregrada za odvajanje prtljažnog prostora

Pregrada ugrađena između naslona stražnjeg sjedala i krova odvaja putnički prostor od prtljažnika. Jednostavna i brza montaža, bez uporabe alata.