Prilikom vožnje, stvari koje se prevoze u prtljažniku ponekad se znaju prevrnuti ili nekontrolirano gibati. Zato je važno da ih osigurate kako bi ostale na mjestu.


Volkswagen originalna dodatna oprema nudi širok izbor proizvoda koji štite i organiziraju vaš prtljažnik.

Plastična kada za prtljažnik 

 

Plastična kada s oznakom modela vozila i širokim rebrima izuzetno je izdržljiva, otporna na kiselinu i pogodna za transport stvari koje mogu zaprljati unutrašnjost prtljažnika, poput prljavih cipela ili biljaka. Ovisno o modelu vozila može biti opremljena dodatnim poklopcima, kukama
za pričvršćivanje i sl.

Plastična kada za prtljažnik s umetcima


Robusna kadica, visine 150 mm. Dolazi s 3 umetka, pomoću kojih možete lako organizirati sadržaj vašeg prtljažnika. Lako periva s podlogom protiv klizanja. Otporna na kiseline.

Gumeni tepih za prtljažnik 

 

Savršeno se uklapa u prtljažnik vašeg vozila. Lako periv i otporan na kiseline, robustan i izdržljiv, lako održava vaš prtljažnik čistim iurednim. Uzdignuti rub sprječava curenje tekućine u prtljažniku

Plug-in modul za prtljažnik 

 

Fleksibilno dijeli prtljažnik, sprječavajući pomicanje i klizanje predmeta koje prevozite. Plug-in modul može se slobodno postaviti po vanjskim rubovima utovarne površine i uključuje teleskopsku šipku koja ga čvrsto drži na mjestu.

Mrežica za prtljažnik 

 

Fleksibilna zaštita po mjeri. Idealna pomoć ukoliko želite fiksirati prtljagu u prtljažniku tijekom putovanja.

Dvostrani tepih za prtljažnik 

 

Mek i nježan velur s jedne strane i čvrsti plastični čepovi s druge. Prava površina za prijevoz osjetljive, prljave ili vlažne robe. Neki modeli uključuju robusnu zaštitnu tkaninu za zaštitu utovarnog praga od ogrebotina.

Pregrada za odvajanje prtljažnog prostora 

 

Pregrada ugrađena između naslona stražnjeg sjedala i krova odvaja putnički prostor od prtljažnika. Jednostavna i brza montaža, bez uporabe alata.

Odaberi svoj model 

i saznaj cijene dodatne opreme za tvoj Volkswagen.