Modularni sistem za naslon prednjeg sjedišta 


Praktičan, ugodan i fleksibilan. Ovaj inovativni i svestrani modularni sistem nudi mnoge mogućnosti za jednostavnije i udobnije putovanje. Ugradnja je jednostavna, potrebno je samo vijcima učvrstiti osnovni nosač na naslon prednjeg sjedala, a zatim ga kombinirati s brojnim praktičnim nastavcima.

Gumeni i tekstilni tepisi 

 

Izrađeni su od kvalitetnih materijala, s dodatnim ojačanjem na prostoru za noge. Fiksirani na mjestu pomoću vezivnih točaka na podu vozila. Protuklizna podloga drži stražnje tepihe na mjestu.

Rolo za sunce
Štiti unutrašnjost vozila od izravnog sunčevog svjetla - bez narušavanja vidljivost ili sigurnosti u prometu. Učinkovit mehanizam omogućuje jednostavno uklanjanje zaštite kada ona više nije potrebna.

 

Dodatno pruža UV zaštitu i smanjuje blještavilo koje dolazi izvana.

Deflektori vjetra
(prednji komplet - 2 kom)

KAT. BR. 000071128F

Deflektori vjetra za prednja vrata omogućuju idealno prozračivanje vozila i doprinose udobnosti tijekom vožnje. Poboljšavaju unutarnju klimu i omogućavaju cirkulaciju svježeg zraka, čak i ako pada kiša ili snijeg. Otporni su na UV zrake i jednostavni za održavanje.


Savršeno se uklapaju u vanjski izgled vašeg automobila.

Zaštita ruba utovarnog prostora 

 

Prilikom utovara ili istovara, pogotovo teških predmeta, može doći do oštećenja ruba utovarnog prostora. Zaštitne naljepnice učinkovito štite rub utovarnog prostora od oštećenja. Naljepnice dolaze u dvije izvedbe: prozirne i s uzorkom nehrđajućeg čelika

Odaberi svoj model 

i saznaj cijene dodatne opreme za tvoj Volkswagen.