Z-we_connect_go.jpg

We Connect Go

Volkswagen originalna dodatna oprema

Uz pomoć aplikacije We Connect Go (iOS/Android) i modula DataPlug, povežite svoj pametni telefon s vašim Volkswagenom i saznajte sve o njemu.

Kontaktirajte svoj odabrani ovlašteni Volkswagen servis i zatražite ponudu.

We Connect Go

Osnovne funkcionalnosti:

Na dohvat ruke

My Volkswagen

Najvažnije informacije o vašem vozilu poput: broja prijeđenih kilometara, količine goriva u rezervoaru, broja šasije (VIN), servisnih intervala.

Vozite ekonomičnije

Driving style analysis i driving statistics

Poboljšajte svoj stil vožnje koristeći praktične savjete iz aplikacije. Analiza stila vožnje pomoći će vam da vozite učinkovitije i smanjite potrošnju goriva. U tu svrhu analiza mjeri ubrzanje, brzinu, brzinu motora, ponašanje kočenja i temperaturu rashladne tekućine, koji su zatim predstavljeni vizualno.

Funkcija statistike vožnje procjenjuje vaše vozačke podatke i daje vam detaljan statistički prikaz relevantnih informacija, kao što su pređeni kilometri i vrijeme vožnje, troškovi goriva i putovanja danju i noću, kao i učinkovit stil vožnje i broj osvojenih izazova. Tako odmah možete vidjeti kako vaše ponašanje u vožnji utječe na potrošnju goriva.

Sve je pod kontrolom

Logbook i fuel monitor

Koristite Digital Logbook za snimanje važnih informacije: start, odredište, datum, vrijeme, trajanje, ruta koje kasnije možete snimiti u PDF formatu. 
Fuel monitor prikazuje gdje se i kada zadnji put točili gorivo i po kojoj cijeni. Također prikazuje i mjesečni trošak na gorivo.

Savršeno organizirani

Service dates

Pomoću aplikacije u bilo kojem trenutku možete se obratiti vašem odabranom ovlaštenom Volkswagen servisu i zatražiti termin servisa. Aplikacija također prepoznaje lampice upozorenja u vašem automobilu i uz vaš pristanak šalje zahtjev za pregled prema servisu. Svi relevantni podaci o vozilu se zatim prosljeđuju vašem ovlaštenom servisnom partneru kako bi znali o čemu se radi i koliko će im vremena trebati.

Sve što trebate

Data Plug

KAT. BR. 5GV051629L

Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju i povežite je s našim DataPlug-om. Data Plug je standardna oprema kod mnogih modela iz 2018. godine ili mlađih. 


Kontaktirajte svoj ovlašteni Volkswagen servis o mogućnosti ugradnje DataPlug-a u vaše vozilo. Bilo bi nam zadovoljstvo da vam osobno savjetujemo i pomognemo oko instalacije.

Besplatna aplikacija 

za Volkswagen modele od 2008. i novije

Aktivacija usluge putem aplikacije We Connect

Skinite aplikaciju We Connect.

 

Ovisno o vašem operativnom sustavu, aplikaciju We Connect možete pronaći na App Store-u (iOS) ili na Google Play-u (Android)

Icons-App-Store.png
Icons-Google-play.png

Kreirajte korisnički račun.

 

Prijavite se u aplikaciji putem svoje Volkswagen ID. U slučaju da još niste izradili Volkswagen ID, aplikacija će vas sprovesti kroz registraciju korak po korak.

Dodajte svoj Volkswagen.

 

Dodajte svoj Volkswagen pomoću identifikacijskog broja vozila (FIN). Identifikacijski broj vozila (FIN) možete naći u ispravama vozila i iza vjetrobranskog stakla svojeg vozila.

Aktivirajte We Connect.

 

Kako biste dovršili aktivaciju, slijedite upute prikazane u aplikaciji. Pomoću inteligentnih usluga podignite svoju digitalnu svakodnevnicu do neslućenih visina.